geodo1 Creative Commons License 2015.03.08 0 0 4750

én korzikára utaztam livornoból és genovába a moby-val. nem foglaltunk kabint, én túlságosan drágának találtam, igaz, mindkét út nappal zajlott (bár az odaút a teljes éjszakai autózás után, reggel hatkor indult a komp ötórás útjára).

 

nekem semmiképpen sem volt életem élménye; kulturált, jól felszerelt kompok ezek, de azért csak kompok. se jobbnak, se rosszabbnak nem találtam az utazást velük, mint bárhol másutt a hasonló eszközökön. hozzáteszem, az én tűrőképességem ezeken a kompokon nem túlságosan magas, úgy 5-6 óránál van. aki kifejezetten szeret így hajózni annak biztos sokkal élvezetesebb. bevallom, én nagyon tudom unni egy-két óra után. :)

 

a két társaság közül sztem azt válaszd amelyik olcsóbb, mivel mindkettő igényes, normális társaság. mi a társaság oldalán foglaltunk, lévén így nem jött rá senkinek sem a jutaléka. sokszor vannak mindenféle akciók, érdemes rendszeresen nézegetni az oldalaikat, és elcsípni egy ilyet, rengeteget lehet ezzel spórolni (hiszen a teljes árú jegyek bizony olaszosan drágák).

Előzmény: Katy75 (4749)