Carina_S Creative Commons License 2015.03.05 0 0 10542

Figyeljél csak ide!


Olvassál vissza ide, ni:>>
Megvan a YouTube-on a teljes vágatlan verzió is magyarul, elejétől végig!!! Ne babrálj vele, csak töltsd le, és írassad ki DVD-re DVD-formátumban! Itt van a keresett forrás-videó-állományod:>>

 

Carina_S (10530)

Aranyeső Yuccában (Vágatlan) (Teljes film)

((Feltöltő adatai:>>
BS&TH film ritkaságok))

 

Hogyan töltsed le és írassad ki??? Így:>>

Először a "Freemake Video Downloader"-rel letöltöd AVI-ba a videót. Azután pedig, haladjál az egyes lépésekkel tovább:>>
Carina_S (10534)

 

Nekem olyan szoftverem is van "XiliSoft AVI to DVD Converter", amelyik asztali DVD-lejátszón lejátszható videóvá konvertálja, és ki is tudja ám rá írni. Kis Shareware program ugyan de olcsó, pár ezerért meg lehet venni a licencét a hivatalos honlapján, akkor megkapod az aktivációs számot, és utána már nem pecsételi bele a videóba a "XiliSoft"-névjegyet. Mert ennyi a korlátja, ha shareware-ban hagyod (tehát ha halogatod megvenni).
Először az ide belinkelt videót letöltöd a YouTube-ról ("Freemake Video Downloader" legfrissebb verziójának [jelenleg (2015.02.05.) a "v3.7.1"-es!] a segítségével), AVI formátumba (a felbontást a párbeszédpaneljén kiválaszthatod, legjobb a legnagyobbat, mert akkor nem vész el semmi sem a filmed felbontásából).

(1.)>> A "XiliSoft AVI to DVD Converter" nevű szoftverrel te egy darab AVI-állományból is össze tudod vele hozni a videó-DVD-t, de viszont akkor csak a legelejéről tudod elindítani a filmet. <<((Ez a látszólag egyszerű szoftver ("XiliSoft AVI to DVD Converter") nagyon szépen megcsinálja a DVD-filmhez annak menüjét is ám, és a jelenetválasztást is, és a filmcímet is nagyon szépen készíti ám el!!!))
(2.)>> Ha ugyanis azt akarod, hogy a jelenetválasztási funkció is működjön benne, akkor először az egy darabban lévő AVI-állományt annyi egymást követő kisebb AVI-állományra kell feldarabolnod, ahány jelenetre fel szeretnéd bontani az egész filmet -- (az egyes részleteket az asztali DVD-lejátszó folyamatosan olvassa majd be, és a filmen nem látsz majd pillanatnyi megállást sem) -- (a "Freemake Video Converter" legfrissebb verziójának [jelenleg (2015.02.05.) a "v4.1.3"-as!] a segítségével). <<((A "Freemake Video Converter" belső videószerkesztője a "Szerkesztés" menü ---> "Szerkesztés..." menüparancs alól nyílik meg egy belső programablakban. Itt tudod megvágni a videó-fájlokat!)) Azután ezeknek az AVI rész-filmállományoknak a fájlnevét a film eleje felől a vége felé haladó emelkedő számsorrendben átnevezni (<<Videó_001.AVI, Videó_002.AVI, Videó_003.AVI, Videó_004.AVI, stb., és így tovább... .. az elsőtől az utolsó filmrészletig), majd ezeket a "XiliSoft AVI to DVD Converter"-be emelkedő számsorrendben kell beolvastatni (közben azért ügyelj rá, hogy a sorrendváltó "le,-fel nyíl" gombokat ne nyomogassad, mert megváltoztatják a beolvasási sorrendet, és akkor az egész filmben mondjuk a legvége kerülne a közepére, vagy valahogyan megfordítva; ha véletlenül mégis felcserélted, könnyű velük az eredeti sorrendet visszaállítanod, mert az emelkedő számsorrendben átnevezett AVI-állományok sorszámait -- pl.: "Videó_001.AVI" -- a fájlnévben végig ott látod benne a beolvasási listában, és a "le,-fel nyíl" gombokkal szépen rendben az eredeti sorrendbe rakhatod őket ismét [az egyes rész-avi állományok"fel,-le-léptetése" a listában]).
(3.)>> Ha már stimmel a sorrend is, és minden rendben van a készülő új DVD-filmmel, akkor ki kell rá adnod a konvertálás parancsot, és kiválaszthatod a meghajtót is (ha rögtön ki akarod íratni, akkor a DVD-meghajtó betűjelét kell kiválasztanod; ha azonban még a véglegesítés előtt le akarod ellenőrizni a filmedet, hogy rendben van-e, akkor inkább a merevlemez-meghajtó betűjelét válaszd ki, oda is a DVD-formátumot írja fel, csak arra ügyelj, hogy olyan nevű mappába tedd, amilyenre a DVD-re íráskor is nevezi a mappát (automatikusan!!) a program, különben nem tudod majd asztali DVD-ről indítani a filmedet).
Ha az ellenőrzendő DVD-formátumú filmed már HDD-re van kiiíratva, akkor "Cyber Link Power DVD"- számítógépes DVD-olvastató programmal megnézed a filmet elejétől a végéig.
(4.)>> Csak ha ekkor is minden stimmel már, akkor írasd ki a filmet élesben a DVD-re is (erre való az "Ahead Nero Burning ROM" szoftver, csak példaképpen.... ..)! Ha minden hibátlanul sikerült, akkor működni fog benne a jelenetválasztás is (itt egy-egy jelenet elejét a rész-AVI állományok eleje jelenti majd!!), illetve a teljes film elölről történő indítása funkciónak is működnie kell majd.

Jó szórakozást, filmnézést hozzá!!!

Előzmény: Carina_S (10530)

Előzmény: Carina_S (10534)

Előzmény: atazs (10541)