Törölt nick Creative Commons License 2015.03.04 0 0 93989

köszönjük meg rooneynak a harcosságát! ez után a második félidő után nem volt benne a győzelem, de összességében talán megérdemelt.

 

nem értem egyébként lvg-t, ill. lehet hogy kezdem... a sorozatos balfaszkodás miatt akkora görcs van a csapatban, hogy nem meri azt a játékot játszatni, azt a hadrended felállítani, amit ezzel a játékoskerettel kéne. vagy akkora hülye lenne, hogy idehozza egy rakás pénzért di mariát, akit aztán megint lehoz, most a 2. félidő elején, mert valami mást szeretne látni, mint ahogy kialakította a keretet? ok, di mariának nem volt egymás után 2-3 jó megmozdulása, de azért volt benne veszély vagy legalábbis nem látom, hogy januzaj miben volt jobb. most a szar játék mellé megint mehet egy hétig a médiában, hogy milyen konstrukcióval megy majd párizsba.

húzzúk be valahogy a 4. helyet, esetleg nyerjük meg a kupát, aztán felejtsük el ezt a szezont gyorsan. de ezzel a játékkal vagy beleszaladunk előbb utóbb a késbe, vagy valami óriási trendfordulót produkál a csapat és a kulcsemberek (beleértve lallert is) hozzák azt amit tudnak és amiért ide lettek hozva. de legalább felfedeztük herrerát.