nicko06 Creative Commons License 2015.03.04 0 0 10647

Kedves rossz kislányok! Egy tapasztalt domináns férfi várja jelentkezéseteket fenekelésre. Legyél akár tapasztalt akár félénk kezdő akit be kell vezetni a fenekelés világába szívesen látlak. Több éves tapasztalatomat a fenekelés világából osztom, cserélem ki veled nagy bizalommal. Jelentkezz bátran akár egy alapos nádpálcázásra vágysz akár egy kezdő bevezető fenekelésre. A fenekelést több éve csinálom hobbiból és nem pénzszerzésből, ezért a kölcsönös szórakozás motivál. Jelentkezz bizalommal garantáltan megtaláljuk ami neked is megfelel. E-mail cím: nikolaszkovacs10@gmail.com 

Kis ízelítő az elmúlt időszak fenekeléseimből:

 

Egy 18 éves rossz kislány első elfenekelése kézzel és fakanállal. Csak úgy pattogott a fakanál a kemény kis formás popsiján.

 

:

 

A hanyag 21 éves egyetemista lány megnevelése. Első alkalommal kéz plusz fakanál, de mivel nem használ következő alkalommal már előkerült a nádpálca is. Végül levizsgázott sikeresen! :)

 

 

A fenekelés iránt kíváncsi 22 éves leányzó. Saját maga által hozott pinpongütővel kapott ki

 

.

 

Ez pedig egy 35 éves hűtlen feleség alapos elnádpálcázása. Amíg a férj külföldön dolgozott ő félrelépett. Bántotta a bűntudat és meg akart bűnhődni érte , de férjének nem merte elmondani. Mire a férj hazajött a fenék is begyógyult.