geodo1 Creative Commons License 2015.03.02 0 0 5388

- ne haragudj, nem tudok sajnos úgy fogalmazni, h minden kis belekötni akarónak megfeleljek, főleg, amikor a megértésre még csak szándék sincs. természetesen 'itt' alatt az ügyben vitt dolgokra gondoltam, mint azt érzésem szerint te is pontosan megértetted elsőre is.

 

- ez magyarul anyanyelvi szinten tudóknak csak mellébeszélés. ilyet, h árban másként csak olyan értelemben lehet használni, h valami olcsóbb vagy drágább, de minden kétséget kizáróan ára van. ha eljön a haverom az esküvőmre vőfélynek, ám ezért meg kell etetnem, ki kell nyomtatnom a mondandóját, alkalmasint ki kell bérelnem a nem tudom milyen kis helyre öltönyét, attól még ezer százalék, h ha megkérdezi valaki tőlem, h na és mennyibe fájt az a vicces vőfény, akkor azt fogom mondani: szívesség volt.

meg hát ugye, csak farkába harap minduntalan az a kígyó, hiszen ha meg ezek csak háveri segítségek voltak, akkor ellopni se volt nagyon mit...

 

- semmi probléma, hogy nincsen képben a turizmusról. csak akkor ne is állítson olyat, h ő talált ki valamit, ha annyit se tett meg előtte, h utánanéz, tényleg ő-e az inventor...

 

- 1996 óta és főleg az utóbbi öt-hat évben volt szerencsére párszor elutazni az országba, egy pár görög emberrel volt alkalmam is, lehetőségem is levelezni; soha ilyen görög szokásról nem hallottam még...ettől persze még tévedhetek.

egyébként persze, tud ez hasznos lenni; csak meg kell kérdezni a másik felet és utána lehet hasznoskodni. meg ugye itt pont, h a munkaszervezés fel sem merült, hiszen egyrészt nem vállalta, másrészt nem is volt mit, hiszen ez misztérium és nem biznisz.

 

- valóban, hibátlan nincs. talán, harcolni se kéne annyira amellett, h egy azért mégis van.

 

Előzmény: pamag (5386)