pamag Creative Commons License 2015.03.02 -1 0 5386

"...ági itt vitt viselkedéséről..."

 

Áginak NINCS itt vitt viselkedése, mivel nincs jelen ezen a fórumon.

 

"...árban másként..."  - igen, ezt éreztem, hogy ebbe bele lehet és bele fogtok kötni.

Aki elolvasta a linkeken található anyagokat, az látja, hogy régi ismerősöknek, régi barátoknak barátságból szervezte meg. Viszont a virág, a gyertya, az autó meg a hajó üzemanyaga, a hivatalos illeték stb. sok minden nincs ingyen, az bizony pénzbe kerül.

Felmerült utána, hogy esetleg vállaljon idegeneknek is esküvőszervezést - de túl sok időt és túl sok utánajárást igényel.

Azért talán bocsássátok meg neki, hogy nem naprakész ebben a turizmus-ágban. Ő hagyományos utazási iroda hagyományos idegenvezetője. Nincs oka semmi, amiért azt kövesse, milyen divat és üzlet van az esküvőszervezésben.

 

Ami valóban aggályos, az az, hogy munkaszervezési szempontból ahhoz szokott hozzá, hogy egy levelet címez meg egyszerre sok embernek. Szóltam már egyszer-kétszer, és már más is szóvá tette. A szokás hatalma...  Van sok eset, amikor kifejezetten előnyös ez a szokás.

Azért gondoljatok arra, hogy ő már cirka húsz éve él Görögországban, nem a magyar, hanem a görög viselkedés, reflexek alapján gondolkodik. Magyar szemmel ez aggodalomra ad okot. Görög szemmel valószínűleg nem.

 

És most sokadszorra szeretném kérni az ittenieket: aki kíváncsi Ágira, megtalálja, olvassa, keresse meg a saját helyén. Itt meg felejtsük el végre.

Hibátlan ember nincs.