Ter-tünde Creative Commons License 2015.03.02 0 0 128855

Legalább van aki megért ::)))

Ebből is látszik, hogy mennyire nem vagyunk mi emberek  egyformák, ami persze nem baj. :)

Kinek mi a fontos, ki hogy szeret kirándulni, nyaralni.

 

Csak, hogy megértsetek:

Tavaly 10 napig Dél-olaszba voltunk, és sikerült úgy összeállítani a programokat, az aktuális fórumozók beszámolói alapján, hogy én azokból mire vagyok kíváncsi, mit szeretnék látni, hová szeretnék eljutni.

Egyik nap pl. átmentünk Caprira, ajánlottak sok mindent, én ebből összeállítottam magamban egy tervet, de sokan "bíráltak", hogy miért nem több napra megyek, hisz milyen szép. Én ezzel így utólag nem értek egyet, már nem azzal, hogy nem szép, mert tényleg meseszép, és gyönyörű, hanem hogy ha maradtam volna mit csináltam volna ott még?

Ami be volt "tervezve", azt megnéztük. Én szerintem tartalmasan eltöltöttünk ott egy napot: nagyon sokat mentünk, nagyon sok szép dolgot láttunk, két helyre is beültünk közbe enni, voltunk az új és a régi városrészbe, tengerbe is fürödtünk, sőt még, ami nagy vágyam volt, hogy a Főníciai lépcsőn végig menjek (777 lépcsőfok::))) azon is végig mentünk, pedig azt hittem az nem fér majd bele, a végén már a jacht kikötőbe is bementünk, hogy eltöltsük a komp indulásáig az időt. Közbe sokat megállunk pihenni, fényképészkedni, minden kiszögelléshez odamegyünk, szóval nem értem, hogy mit tudtam volna még csinálni? Pedig én is nagyon szeretek minden szépet megnézni, és nem volt rohanós nap. A végén persze a sok menéstől kellemesen elfárad az ember, de ez jó érzés. Szóval lehet, hogy az ilyen emberek mint Te is, vagy mi is "mások" vagyunk::))), de én így érzem jól magam a kirándulás alkalmával.

Előzmény: csapa (128841)