Világfa1 Creative Commons License 2015.02.28 0 0 32960

Nem csak feltételezésem szerint vannak olyan emberek akik ezt gondolják.

Egy másik fórumon feltettem ugyanezt a kérdést és ott azonnal megindultak azok a hozzászólások, melyekben az összes milliós nyereményt hazugságnak állították be. Persze jöttek a lottóval stb, stb. Egyáltalán nem érdekelte őket, hogy a kérdésemnek semmi köze nem volt a mondandójukhoz.

De ha az emberek nagyobb részét megkérdezed, szintén ugyanezt a véleményt fogod hallani. Ilyen véleményből, összeesküvés elméletből milliónyi van, borzalmasan unalmasak. Akiket ezek foglalkoztatnak, azok csak bizonygassák egymásnak ezeket.

Csakhogy én nem közvéleménykutatást, vagy szociológiai felmérést készítenék, hanem egy adott problémának a helyes megközelítését, a problémára adható válaszlehetőségeket és végső soron a probléma egyfajta megoldását keresem. Ha valaki nagyjából eddig eljutott már korábban, az érti, hogy miről beszélek és vele tudnánk továbbgondolni ezt a kérdést.

A szerencsejátékokon belül talán a sportfogadáshoz/tippmixhez tudnám ezt hasonlítani, ahol megfelelő stratégiával, pénzügyi menedzseléssel, mérkőzésválasztással lehetséges pozitív mérleget elérni.

Előzmény: Atyxx (32959)