micimackó513 Creative Commons License 2015.02.28 0 0 6047

Ez egy olyan ország, ahol aki tesz valamit, pláne ha az igazsága fáj, azt el kell hallgattatni, le kell járatni, lehetetlenné kell tenni. Ezt a már bevált eljárást folytatja, és veszi a mintát Barta Levente nick nevű a Paradsasvár Kft dolgozója, vezetője is.

Fájó pont a ma még mindig a BAUMAG holdudvarában és az ellopott pénzből élőknek az Egyesület, és annak elnöke Szabados András, akik nem hagyják az állóvízben a lubickolást.

Kellemetlen lehet, hogy a felszámoló polgárjogi igény iránti perében az 5.-ik tárgyalási nap után felveti hogy mi az oka hogy meg sem jelent, mint felperes a tárgyaláson? miért nem képes kellő bizonyítékot benyújtani (ha már ő a sértett, és nem a károsult magánszemélyek) az őt ért kár mértékéről.

A per most 6 hónapra szünetel, és félő, ha nem történik változás, a zárolt vagyon Balázs család részére visszaszáll.  Ki és kit veszteget meg feltételezhetően???

Ahogy el kellett hallgattatni Putyin ellenzéki bírálóját, ahogyan el kellett tüntetni a magánnyugdíj pénztárak 3000 mrd Ft-ját a fiataloknak, ahogy a Klub rádió és az ATV is szálka, a POSTABANK "eltűnt pénze", a BUDA-CASH 100 mrd-os állítólagos hiánya, a Kulcsár ügy elveszett 10 mrd.-jai, és a BAUMAG 41 mrd-ja után nem is érdeklődött lés nem nyomozott, nem kereste senki, csak a személyek bűnössé kikiáltása volt a cél, ez ismétlődik most. 

Az ellenzéki és felderítő munkát végző, túl hangos, és nem tetsző szöveget megengedő civil Egyesületet, de legalább az  elnökét kell megsemmisíteni, elhallgattatni.

Emberek, Károsultak! Ne hagyjátok!

Örüljetzek, hogy legalább valakik még felszínen tartják a reményt, hogy pénzetek megtérüljön.