Dr. Kádár bőrgyógyász Creative Commons License 2015.02.28 0 0 2772

Hogy hatásos, vagy nem hatásos szőrtelenítés, nem is olyan egyszerű megállapítani. Mert ezek a fránya szőrszálak egy varázsütésre elkezdenek nőni a semmiből, akkor, amikor már azt hisszük, hogy végleges a szőrmentesség! Az, hogy kijelenthessük, sikeres volt a szőrpusztítás, több hónap, év szükségeltetik. Azonban vannak támpontok, melyek már előre mutatnak: ilyen az első kezelés is. Ekkor a szőrtüszők harmadának-felének véglegesen sérülnie kell. Több hónapra, évre. Az első kezelés a legfontosabb, akkor a legnagyobb a célpont, akkor kell jól odasózni. Ha a kezelő személyzet ilyenkor késlekedik, akár fordítva is elsülhet a kezelés, például az otthoni gépekkel az arcon lévő szőrzet látványosan megerősödik!

 

Hét kezelést ír, és kétségei vannak…. valószínű rossz úton jár. Ha teheti, úgy olvassa el a fénygyantázásról szóló cikkemet http://www.szordoki.hu/fajdalommentes.htm

 

Ha komolyan akar a szőrtelenítéssel foglalkozni, úgy érdemes 3 órát rászánva az összes hozzászólásomat (KLSDerm és Kádár bőrgyógyász) kinyomtatva átnézni. Több kozmetikus így tanult meg szőrteleníteni már ebből. De így olvassák a rozáceás hozzászólásaimat is.

 

Kádárdr 

Előzmény: gerocsne (2771)