BJszakért Creative Commons License 2015.02.26 0 0 11745

Kedves VERA és Mások!

 

ildo66 és hagyma boly helyesen gondolkodik, felesleges az egészségi állapot mértékét, a rehabilitálhatóságot az érintettnek kiszámolgatni (7/2012.Nefmi r. alapján, az nem az érintettnek íródott, hanem a komplex minősítést a bizottság az alapján végzi, ez nekik szabályozás),

mert NEM ÉRINTETT véleménye, hanem a BIZOTTSÁG VÉLEMÉNYE ALAPJÁN határoz a Hatóság, és a jogszabályok értelmében. Érintett feladata annyi, hogy mindent rendelkezésére bocsát, megszerez, szakorvosi iratot JELENLEGI állapotáról, ezzel bizonyítva, mennyire súlyos, vagy sem állapota,és igyekszik megfelelni az orvosi és jogi feltételkenk, amit Mmmtv (2011. évi CXCI.tv.) előír, amelyet a döntéshozók hoztak, ők változtathatnak rajta, és akiket az Emberek választottak, hogy képviseljék érdekeiket a Parlamentben.

Bizottság fejébe senki sem lát, mert nem jós, előre megmondani, mi lesz a szakvéleményben. Szakértőként a témában én is csak bizonyos esetekben tudom azt mondani, hogy van esély, vagy nincs, de azt is a szakvélemény, első határozat ismeretében, a tények ismeretében, és jogszabályok tudatában írom le az alternatívákat, és vállalom el a fellebbezést, kereset megírását érintett helyett, ha van jogalapja, és nem látom jogszerűnek a  határozatot.

Az Isten áldja meg, álmodozni akar valaki, lehet, de nem érdemes, és felesleges, félrevezető. Feltételezések szerint nem lehet korrekt információt adni.

 

Mindig a tények, doksik ismeretében a jogszabályok szerint tájékoztatom az őt érintő kérdésben érintettet önzetlenül, vagy Munkaadót megbízási szerződéssel, díj ellenében.