japipapi Creative Commons License 2015.02.26 0 0 13244

Kedves Barátaim!

Engedtessétek meg, de a topik nyitónak ez volt a szándéka:  http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=81562799&t=9181149 , tartsuk már tényleg tiszteletben! Hogy ide keverednek üzletelő nepperek, nem tehetünk semmit, legfeljebb szó nélkül, válasz nélkül  hagyjuk ostobaságait. Nincs kifogásom, hogy a felesleg tojás, vagy madár értékesítésre kerüljön, de ne ez legyen a fő téma! Mi, többségében kedvtelésre, egészség megőrzésre, kedves kis madarak népszerűsítésére hobbizunk, simán szeretjük őket, szerintem maradjon is így. Én életembe soha nem adtam el fürjtojást, madarat, a konyhára elfogy minden, ha nem itthon, családi, rokonsági, baráti kőrben. Vissza kapom más formában, ami sokszor több, mint a pénz. Tudom én is, sokba kerül a tartásuk, de a patika még drágább! 

Úgy gondolom, aki itt csak pénzt lát, rossz topikra tévedt! A Gazdasági fürj a madár neve, nem tevékenység. Mindenkinek (megfelelő keretek szerint) topikot nyitni, mely érdeklődését kielégítené, ha az itteni szellem nem felelne meg. Senkit nincs szándékom megbántani, de engem nagyon zavar, hogy lassan már nem az eredeti cél a téma. 

Lassan tavaszodik. hosszabbak a nappalok, talán még meleg is lesz és akkor madaraink boldogabbak lesznek, így mi is, a  gazdasági fürj tartók. Off (uff), beszéltem. :-)