fürj999 Creative Commons License 2015.02.26 0 0 13234

Szia 

Minegy, hogy infrával fűtesz, vagy fával a pici napos madárnak 37-38 fok kell és az minden hogyan pénbe kerül! A fa olcsóbb, de kazán kell hozzá. 

Azért számolnak sokan rosszúl, mert a részleteket nem számolják bele. 

Aki sokallja a 20-25 ft-ot menjen el egy olyan fürjes gazdaságba ahol 1000 fürj van. Napi 24 órás felügyelet is pénz. A takarítás, a guanó elhelyezése és had ne soroljam ismét magamat. 

Akinek ez az ár nem felel meg tartson maga 1000 fürjet amit 8-10 hónap múlva cserélni kell, mert ennyi idő után sokkal kevesebbet tojik és itt az állatról van szó amit kihasználnak. Amelyik taposórácson szorong egy négyzetméteren 20 db. 

Száz szónak is egy a vége : mindig voltak PALIMADARAK akik bedöltek (bedőlnek)a szövegnek aztán csődbe, tönkre mentek. A családok tönkrementek stb-stb.

 

Már azt sem tudom, ki is az ÚR aki akar felvásárolni 8-10 ft-ért, én javaslom neki, hogy Ő már tartott sok fürjet, meg vannak a tecnikák a tartásukhoz, vegyen fel egy- két embert aki dolgozik helyette és adja el ő ennyiért a fürjtojást !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Törölt nick (13229)