Törölt nick Creative Commons License 2015.02.26 0 0 124401

Én hétfőn próbáltam meg lemondani a CZ és a kocsi biztosítását. A Babettáét már nem, mert az első kettőről lepattantam. Azt értem, hogy hoztak egy rendelkezést arról, hogy csak akkor válthatok biztosítót, ha az évfordulóig még van minimum 30 nap és az előző biztosítónál felmondtam a szerződést. De hogy mi a tökömért nem lehet felmondani a biztosítást ha az évfordulóig van hátra 300 nap? Nincs ilyen menüpont a szoftverben, próbáljam meg októberben... Anyám ne sirass!

 

A CZ biztosításánál még megértem, mert ott még nem értem el az évfordulót, azt kérték hogy azt várjam meg legalább, mert addig nem tudják indítani az ügyet. De szerintem ott sem fog működni a dolog, valamit kitalálnak majd, hogy csak teliholdkor péntek 13-án 13 óra 13 perc 13 másodperckor lehet felmondani a szerződést. De akkor is csak ha nem pislogok miközben háromszor megfordulok a tengelyem körül és kettőt köpök a földre.

 

A nő nem is értette először. Mondja, hogy már nincs 30 nap az évfordulóig. Mondom 2016. február 23-tól akarom lemondani :) Szóval se korán, se későn nem jó nekik én meg találjam ki. A végén alapítanom kell egy biztosító társaságot, hogy jól menjenek a dolgok.

 

 

Előzmény: zerger88 (124400)