widiadari Creative Commons License 2015.02.26 0 0 5561

Kedves bratyo70!

 

Kután már megvan 2 hétre a szállásotok? Márciusban még esős évszak van, de már kezd hajlani átmeneti időszakba. Szóval kell esőre számítani, de nem kell tartani tőle!

2 hétbe simán belefér, hogy átmenjetek Gilire és/vagy Lombokra pár napra. Gyorshajóval kb 1,5 óra alatt értek át. Sztem Lombokra magára is megéri 1 napot szánni, ha már átmentek a közeli Gilire.

A szörfözés Kután nem lesz probléma :) Kuta beachen sorakoznak a szörfdeszkát bérbeadó és szörfórákat kínáló fiúk. Utóbbi ált. úgy szokott kinézni, hogy 1 óra oktatás, majd 1 óra gyakorlás egyedül. Búvárkodás megoldható egésznapos kirándulás keretében, erre legjobb sztem Amed/Tulamben! Elefántozás lehetséges úgy, hogy befizettek egy csomagra transzferrel, vagy mehettek külön is saját sofőrrel, s akkor megnézhettek más dolgokat is útközben.

Kirándulásokra be tudtok fizetni helyben Balin is, van bőven választék :) Vagy itt a fórumon is vagyunk többen, akik tudnak segíteni. Lehet magyar nyelvű túravezetést kérni (Ni Made Eszter, timeman Béla) vagy ha elegendő az angolul beszélő sofőr, akkor párom is tud vinni benneteket.

Ha konkrétabb infókra lenne szükséged, nyugodtan kereshetsz privátban is: anett_tapai@yahoo.com.

 

Üdv,

Anett

Előzmény: bratyo70 (5560)