roncsfelújító Creative Commons License 2015.02.24 0 0 16069

Így végeleg sikerül megóvnod a rozsdától, ahogy emlékszem eddig bőven volt benne része.

Azért lesz ott motorozás úgy látom:)

Ha meglesz a műszakija a papíros gépemnek, és a saját dolgait is sikerül lefesteni a fél 125/50-esem következik a sorban. A teleszkópok vannak hozzá, igaz burkolatok nélkül. Azokat meg is nézem, kíváncsivá tettél. Remélem csepeli teleszkópok vannak hozzá.

Exportól annyit, hogy ezeket egyből vitték ki a gyártás beindulása után. Minőségi problémák miatt persze visszahoztak jópárat ebből is. Szerintem lehetséges. Amit mosz csinálgatok teleszkópos Csepelt az is exportos lehetett. Felirat nélküli gyújtásfedél, krómos kormányszorító, akkus doboz.

 

kéthengeres:

Ha műszakis a gép szóljál ám, kerülünk egyet, hamarosan az enyémen is lesz már:) Mással nem is tudnék most menni, mert a csehen nincs töltés, a német meg gyapágyas.

 

p21 feri:

jók a képek, valamelyik Csepeles könyvből valók? Talán a kék?(az nincs meg)

 

adam1201:

Az a biztosító lemez elég fáradtnak tűnik, így nem nehéz eltörni. Elég nehezen akasztható le a tűről az is igaz. Levételkor kicsit meghajlítom felfelé egyik oldalt, úgy könnyebben enged. A tűt felülről a második bevágásban rögzítsd, legalábbis nálam az jött be, vagy eggyel lejjebb. Úgy mennie kell a gépnek.

 

 

Előzmény: gpp_II (16062)