liptak1 Creative Commons License 2015.02.23 0 0 61884

A gyártók a szervizesekre is gondolnak, a napokban vettem egy beépíthető sütőt, kábel van 3X1.5-es dugvilla nuku, hívom a szakszervíz(mert hát miért is ne lenne az áldott szerviz köteles) ugyan mennyire fog az nekem fájni hogy kijöjjenek bekötni: osztottak szoroztak 30 Km-re kijönnek és ráraknak egy dugvillát potom 18000 ért,

elszállt a búrám , mondom a hölgynek a telefonba jó nincs gond jöjjenek , de kérem a szaki szakmunkás bizonyítványának másolatát , a termék  bekötéséhez a különbözeti vizsgát no meg kell egy szerelői nyilatkozat hogy a szabványoknak megfelelően kötötte be ja és a műbizonylat hogy nem a zugpiacról van a dugvilla. Mondanom se kell a hölgy elkezdett dadogni várjak már egy kicsit a telefonhoz hívja a főnökét. Na meg is történt, ugyanezt elmondtam neki is gondolkodott egy kicsit majd megkérdezte mijen minőségben szerelek villanyt. Mondom neki villamos biztonságtechnikai felülvizsgáló vagyok no meg vállalkozó  erre ő tegyem már meg azt a szívességet rakjam már fel a dugvillát meg pecsételjem már le a szervíz könyvet

én mondom ez azért nekem kéne írásban. 4 napon belül kiküldte a nyilatkozatot hozzájárul hogy én kössem be, jelzem a készülék alapból dugvillás kéne legyen legalább is a leírása alapján ennyit a gyártókról,(ja ha eleve dugvillás változatú akkor magyar honban nem hozhatnák forgalomba mert öntött dugvillásnak kéne lennie , mivel időszakosan nedves hejségnek lehet titulálni)

Előzmény: GeriSoft07 (61869)