moonwalkr Creative Commons License 2015.02.16 0 1 27432

Hidd el, hogy kicsordul majd a könnyed (ha lány vagy, ha fiú, akkor furcsán kapar majd a torkod:), amikor fel kell szállni Sun kikötőjében a hazafelé induló hajóra, olyan jó lesz. (A könnykicsordulós, torokkaparós érzés akár előbb is jelentkezhet..., sőt akár többször is a nyaralás során...:)

 

Egy dolgot elfelejtettünk hozzátenni a kis sziget/nagy sziget, melyiket válasszam "vitához": egyszer valakinek leírtam már, de még mindig igaz, olyan különbségekről beszélünk itt, hogy a BMW X5-ös, vagy X6-os, vagy az Audi A8, vagy a Mercedes S osztály a jobb-e (vagy női példára fordítva most Louis Vuitton, vagy Burberry táskát vegyen-e az ember lánya). Szóval Sun szuper lesz, ebben biztos lehetsz, nehogy egy pillanatig is legyen valahol az agyad hátsó eldugott részében egy kisördög, ami azt mondja, hogy a másik sziget biztos jobb lett volna.

 

Egyébként Sun-on is van Robinson-sziget, kicist borsos áron, de átvisznek csak kettőtöket egy napra. Gyönyörű hely, ha esetleg aktuális a Tojglius féle "biztosra menés", akkor nem kell habozni:)  

Előzmény: nokedleeee (27429)