geodo1 Creative Commons License 2015.02.16 0 1 4725

picit úgy érzem, h működni kezdett már a kognitív disszonancia, ezért tényleg csak címszavakban és részemről lezárólag:

 

- mint már írtam alant, thasosra nyáron félóránként mennek a kompok. így lekésni nincsen mit, mindjárt megy a következő.

 

- szerte görögországban elég helyben megvenni a kompjegyet, konkrétan thassosra ha jól emlékszem nem is tudod másként

 

- teljesen hülyebiztos a kasszázás. ugyanis a bódétól három lépésre kell megállj, így egyszerűen rámutatással is el tudod kérni a jegyeket

 

- ha soha nem néztél utána ezeknek a dolgoknak, akkor kissé furcsának találom, h ennek ellenére pontos véleményed, képed van a dolgokról olyannyira, h már félelmeid is kialakultak. sztem előbb azért ismerd meg a lehetőségeket.

 

- repülés: a zárójeles megjegyzésed okán ebbe komolyan meg tételesen nem megyek bele, hiszen tényszerűségről nem lehet beszélni így, de azért fent is jelzett téves elgondolásaid miatt sztem érdemes lenne feltételezned, h bizony lehet, h nincsen igazad és mégis meg lehet oldani bizonyos esetekben olcsóbban repcsivel egy ilyen utat (ténykérdés, h egyrészt nagyon nem mindig, másrészt utazási szokásokon is múlik, múlhat ez). ez egyébként az ár/érték dologra is érvényes.

 

- üdülőövezet és az ő megérése: azért pont itt most a te példád és érvrendszered bizonyítja, hogy sokak miért érezhetik azt, hogy nincs ennél jobb deal, miközben bizony megeshet, h számukra is lenne. másrészt azt is írtam, h pl. 25 alatt simán el is hiszem, h kifejezetten bejövős tud lenni ez a hely. továbbmegyek, még az is biztos, h vannak akik pontosan erre vágynak korfüggetlenül. szépségbeli és árbeli összevetésem más helyekkel, ahogyan ezt is írtam már, nem nekik szólt.

Előzmény: Pitecus (4722)