kmrmtms Creative Commons License 2015.02.10 0 1 128385

Lehet úgy is sátrazni ahogy te írod, meg máshogy is.

 

A sátrunk beltere 21 m2, belmagasság 210 cm, nem kell görnyedni, van két hálófülke egy 12 m2-es nappalink, vannak szekrényeink is a ruháinknak. Aztán van egy külön konyha és étkező "sátrunk" ami kb 8 m2, hűtőt, "tűzhelyet", grillt és főzéshez szükséges eszközöket viszünk. Ezek valóban a sajátjaink, ellentétben azzal amit te írtál, te csak mások által használt eszközöket, szobát... kapsz kölcsönbe.

Fürdőből, mosogatóból többől is választhatok, sőt egyszerre az egész család tud fürödni.

Ha rossz idő van, kényelmesen elvagyunk bent is akár (társasozunk, filmet nézünk), bár nekünk az eső sem a fürdésben, sem kirándulásnál nem volt akadály (viharban is találunk programot).

Beázás miatt nem izgulok, amiatt sem, hogy elvinne a szél minket (bár nyilván előfordulhatna). Lopás nem nagyon jellemző horvátországi kempingekben, de máshol se.

 

Rettentően örülnék 30€-os kempingnek de inkább 45-55€ 5-önkre a kemping, de hidd el nem az ára miatt szeretjük.

Lakásban/házban éljük a mindennapjainkat, a kempingezésben pont a szabadság, meg az hogy egész nap kint lehetünk az a jó benne.

 

Csak tájékoztatásul írtam, nem akarok senki se rábeszélni, én elfogadom, hogy te a mi kempingezésünknél is olcsóbban apartmanban boldogabb vagy, mintha a mi sátrunkban kellene töltened egy éjszakát.

Mi pedig így vagyunk boldogabbak!

Előzmény: gurabligyuri (128381)