elbueno Creative Commons License 2015.02.10 0 0 41954

Mikor az Atost vettem, kicsi, olcsón üzemeltethető autót kerestem. Mivel a Hyundai preztizse nem volt magas, 4 évesen olcsón hozzájutottam. Azzal persze már akkor is számoltam, hogy ha egyszer eladásra kerül a sor, az nem lesz túl nyereséges. Ezért viszont bőven kárpótolt az, hogy a kötelező dolgokon kívül csak a hátsó szélvédőt kellett cserélnem. Azt is a saját ökörségem miatt. Az ablaktörlőmotor cseréjekor kitörtem.

Keveset vogyaszt viszont nem megy. A futómű kicsit nyúlik és a gumit elől annak ellenére is jobban eszi, mint hátul, hogy gondosan be lett állítva. Szóval nagyon meg vagyunk vele elégedve. De a Multipla a megjelenése óta tetszik. Most, hogy kipróbáltuk és ültünk benn pedig még jobban tetszik. Meg aztán szükség is volna egy nagyobb autóra. Még a Golf III 1.9 sima szívódízelre gondoltam. Mert azért az nagyon fontos nekem, hogy ne kelljen az autóra százezreket költenem olyan dolgok miatt, amik hamarabb kopnak el, mennek tönkre, mint más típusokban.

Mindenesetre köszönöm mindenkinek, aki hozzászólásával segített! Egy kicsit árnyaltabb a kép és jobban körvanalazódik, hogy merre induljak ebben a kérdésben. 

 

Előzmény: József Siki (41939)