nessie369 Creative Commons License 2015.02.09 0 0 128351

Sziasztok!

 

Júliusban szeretnénk barátokkal elutazni Horvátországba. Minél olcsóbban szeretnénk kihozni, mert sajnos pont a főszezonban van csak lehetőségünk menni. (államvizsga, gyakornoki meló)

A terv az, hogy 5-en megyünk, plusz-mínusz 1 fő. Kocsival megoldjuk a leutazást, mert az olcsóbbra jön ki szerintünk mint a buszos utazás. 

Hogy hova mennénk pontosan nem tudjuk, de a legjobb lenne homokos, apró kavicsos part, könnyű megközelítéssel. (szóval autópálya menjen arra, és ne kis falukon keresztül vezessen az utunk.) Félő hogy jól eltévednénk :D

Szeretnénk strandolni, bulizni, de azért látványosságokat is nézni.

Ideális lenne, ha olyan helyen találnánk szállást, ahol fakultatív programokra mehetnénk (magyar vezetővel). 

Szállásra nincsenek nagy igényeink, legyen ágy és fürdőszoba :) Az étkezést megoldjuk otthonról vitt konzervekkel, helyi dolgokat kóstolnánk csak meg étteremben. 

 

Ezek ismeretében tudna valaki szállást ajánlani? Szerintetek utazási irodával érdemes menni, vagy próbáljuk magunk megoldani? Egyáltalán melyik várost ajánlanátok nekünk?

 

Még egyikünk se volt Horvátországban, így elég tudatlanok vagyunk, de szeretnénk egy jó kis nyaralást csapni, a körülményekhez, és az adottságokhoz képest. 

 

Előre is köszönöm, ha kapok választ. :)