gibbonpitti Creative Commons License 2015.02.09 0 0 10481

mielőtt beleszólsz olvasd végig a teljes párbeszédet....megint egy olyan szól bele aki csak a végére ér oda a versenynek.

 

van egy írásom miszerint:ELMEGYEK INKÁBB A POSTÁRA,MERT NINCS IDŐM EGÉSZ NAP VÁRNI A FUTÁRT!!!!!

 

nem tartozom senkinek elszámolni az időbeosztásommal,de ha odaírom h el kell érte jönni akkor szerintem egyértelmű:ennél többet nem szívesen foglalkozom az ügyel.viszont próbáltam segíteni mondván feladom postán még ha 1-200 ft-al drágább is az emberkének,de ahelyett h megértette volna a leírt szavakat elkezdett megsértődni és még én kérjek elnézést.

 

egy gyári tartókonzolért simán el lehet kérni 5-10e huf-t,szóval biztosan nekem kell elnézést kérnem.

 

ezért kezdem befejezni az ilyen szívességtevéseket,inkább kérek érte pénzt és akkor jogos a felháborodás ha nem küldöm.......ja csak akkor meg utánvéttel szeretné az user és amiket feladtam okt-nov. hónapokban,többek között itteni emberkéknek is szép számmal!!!,sorra jöttek vissza h nem vették át.nekem egy ilyen kör 2000-2400 ft-ba fájt.szorozd be vagy 40el 2 hónap alatt.ezért kérek előreutalást,de azt meg nem szeretik,mert ugyebár akkor már nem tudja meggondolni magát az emberke.

 

szóval sok a szar ember sajnos és az ilyen potyázók rontják el a normálisak esélyeit arra,hogy tényleg segítsünk itt páran.

 

részemről lezártam a dogot.

Előzmény: W124E300TDT4MATIC (10480)