Dobri Creative Commons License 2015.02.03 -1 1 46246

Üdv!

 

Azért 38 évesen elég kicsi az esélye annak, hogy felvesznek valakit( sima civilt ). Volt a századomban pár 35 után jelentkezett egyén. Egyik, tizen pár évet volt előtte francia csendőr. Másik szovjet hadseregben, majd az oroszban volt tüzér századot. Harmadik szintén szovjetben kezdett, majd a litvánban folytatta és lövész százados volt. Negyedik meg a brazil hadsereg őserdei kommandós kiképépző helyén volt oktató altiszt, ezen a tanfolyamon külföldiek is részt vehetnek és akkor került fiatal légiósként a századomban, mikor az a százados volt a parancsnok, akinek előtte pár éve a kiképzője volt Brazíliában. 

 

Ha fel is vesznek, akkor kiképzés után szinte biztos, hogy harci ezredbe kerülnél. Ha olyan dologhoz értesz, ami az ellátóknál kell, akkor meg oda. Mehetsz zenésznek, nyomdásznak, rajzolni képeket vagy maradsz a kiképző ezredben kiképző segédnek.

Harci ezredbe kerülve meg csak harci századba lehet kerülni, mert semmi olyan tanfolyamod nincs, ami kellene a kiszolgáló századba való kerüléshez. 

Előzmény: osprey12 (46245)