Pranit Creative Commons License 2015.02.01 0 0 27273

Angagát is ajánlom, pici sziget, nekünk ott volt az esküvönk, gyönyörü volt a partja, és a víz alatti elövilág is nagyon gazdag, Életünkben nem láttunk olyan gyönyörü naplementéket, mint ott. Nem luxussziget szolgáltatásait tekintve, de mi elégedettek voltunk.

A keresöben keress rá Angagára, töltöttem fel annó képeket (akkor még más néven voltam regisztrálva).

 

Mi Angagán nem vizivillában laktunk, de Kuredun és Kuramathin is voltunk vizivillában.

Kuredun abszolút megérte (föleg, hogy ingyenesen upgradeltek minket O beach villából vizivillába :-)). Kuramathin viszont nagyon nem. Ott 2 féle vizivilla van, Jacuzzis és Jacuzzi nélküli, mi az utóbbiban voltunk, de azok elég öregek és nedvesek voltak, a szeles oldalon, napsütés nélkül a teraszra.

 

Nem tudom hány napra mentek, de talán 3-4 napra érdemes kipróbálni ha már ott vagytok. Amíg nem próblja ki valaki, nem tudja, hogy tetszene-e, illetve ha kipróbálta, van akinek bejött, van akinek nem. Nekünk bejön a feelingje.

 

Idöjárásról nem sokat tudok mondani, mi március-áprilisban illetve januárban voltunk.

De én biztosan nem kockáztatnék, ha már ennyi pénzt kifizetek, hogy épp a legveszélyesebb idöszakban menjek, föleg nászútra. Azért a Maldív esövel, napsütés nélkül nem ugyanaz... Persze kiszámíthatatlan a dolog, nekünk januárban is volt nagy vihar, meg felhös napok, de májusban elég nagy a valószínüség ezekre.

Előzmény: jimleslie009 (27272)