Toprongy1 Creative Commons License 2015.01.31 0 0 6010

A felszámoló nem csak arra nem veszi a fáradtságot, hogy írjon, hanem már pénzt sem fog adni, olyan olcsón kótyavetyéli el a vagyonunkat.

Megteheti, hiszen mint ahogy az egyesület, és BAUmagnélküli idézet a bírósági ítéletből, a bíróság sem az igazság pártján van, amikor kijelentette, hogy az a pénz, amit az állam segédletével elloptak, az nem minket illet meg, hiszen mi NEM VAGYUNK KÁROSULTAK!

Tetszik érteni? Nem kapjuk vissza a pénzünket, sem kamatokkal, sem kamatok nélkül, mert NEM VAGYUNK KÁROSULTAK!

Ezt egy ország igazságszolgáltatása meri kijelenteni.

Kérdezem, milyen ország az, ahol ilyen megtörténhet?

Nem adják vissza a befektetett pénzt, és még tőlünk követelnek. És aki nem volt hallás közelbe, az még borravalót sem kap, hiszen olyan gyorsak voltak a felszámolásban, hogy negyven napnál többet nem volt szabad megszabni.

Egy olyan rendelet miatt ahol tudtommal nagyságrendben ez a Baumag eset volt az első ahol alkalmazhatták magánszemélyek "ellen" a felszámolást, ami csak az államnak kedvezhetett, és azon belül lehet, hogy sok magánszemélynek is.

Utána már nem volt olyan sürgős, hiszen 11-év telt el. Gondolom, hogy meg van ennek is az oka.

A világon nincs még egy ilyen ország, ahol ezt meg lehetne csinálni! Itt alkalmazzák is rendesen más területeken is.

Szégyellhetnék magukat a politikusaink, akik gyávaságból, érdekből ehhez asszisztálnak már ennyi ideje, és más apró, cseprő dolgokból csinálják a " nagy" ügyeket, félrevezetésből, vagy azért, hogy az embereket fordítsák ellenünk.

 

Előzmény: fehér andrea (6009)