RodeTulp Creative Commons License 2015.01.30 0 0 18492

marci077

 

Ezt írta az USA Munka fórumban, idézet Adolf Hitlertől:

"Az igaz hazafi az elfogadja saját országát hazáját és elfogadja hazája kínált lehetőségeket és ragaszkodik hozzá el nem hagyja azt ha kell az élete árán is megvédi azt." 

AKKOR MIÉRT IS AKAR Ő IDE HOLLANDIÁBA KIJÖNNI?!?!?!

 

Egy másik fórumban ezt írja magáról:

"Én doktor vagyok Teológus Kairóban végeztem Egyiptomban Al-Azhar egyetem jól beszélek angolul  (erős középszint) és arab nyelven is."

Nos, ezen jót röhögtem, ezek után még mindig csak jó erős közepes az angolja? Már egy magyar egyetemhez is felsőfok dukál elvileg... Teológus képzés - a keresztény világban vannak leginkább teológusok - az egyik megrögzött, arab országban, ahol muszlimként kell élned-létezned, különben nem számítasz....

 

Szerintem a füvezés miatt jönne Hollandiába... Mert már ezeket is hatás alatt fantáziálta.

Viszont, mikor magához tért, már csak "asztalos, raktáros, targonca vezető" a szakmája,  itteni alábbi hsz-a szerint.

Hát,  Marci ecsém, nem várok választ tőled, engem úgyse tudsz meghatni a siralmas történeteiddel, amiben mindenki rossz, főleg a magyarok...

 

Viszont van egy jó ötletem: Miért nem jelentkezel a leideni vagy a tilburgi egyetemre teológus oktatóként? Igaz, az angolodat javítani kéne, meg talán az egyéb tulajdonságaidat is..... Viszont sokkal jobban fizetne, mint egy targoncás 0 órás szerződés....Isten házában szállás is lenne... Egy teológus itt lehet lelkigondozó kórházakban, börtönökben, stb. Vagy a pap "jobbkeze"... Ugye, milyen jó ötlet?