Badora04 Creative Commons License 2015.01.30 0 0 10489

Ugyan már méghogy 248.000 Ft  Nézd csak meg az árakat ott alul. Még ha a vacsorát hozzás számítom akkor is csak a fele. Így én is tudok árkedvezményt adni bárkinek bármire.

 

1. nap: Budapest-Innsbruck
Elutazás a korai órákban. Délután városnéző séta Tirol fővárosában Innsbruckban. Az Alpok fővárosát, az impozáns Nordkette-hegység öleli körül. Óvárosában történelmi jelentőségű épületek között sétálunk, majd továbbutazás a szállodába.

2. nap: St. Gallen-Schaffhausen-Zürich
Látogatás St. Gallenbe. A barokk katedrális és a világörökséghez tartozó kolostorkönyvtár megtekintése, majd folytatjuk utunkat az óragyártás központjába, Schaffhausenbe, ahol a híres Rajna-vízesést csodálhatjuk meg. A kontinens legnagyobb és legerősebb vízesése, nem a magassága, hanem a 125 méter szélesen dübörgő vízhozama miatt lenyűgöző. Késő délután Svájc élénk tóparti  metropoliszának, a dombok övezte Zürichnek a nevezetességeivel ismerkedünk, melynek óvárosa hűen megőrizte ősi jellegét. Este a szállás elfoglalása Luzern közelében.

3. nap: Luzern-Bern
Programunkat az ország egyik leghangulatosabb kisvárosában, Luzern-ben kezdjük. Séta az óvárosban, ahol megtekintjük a város jelképeit is- a középkori fedett fahidat és az Oroszlános emlékművet. Utazás Svájc fővárosába, Bern-be. Belvárosa a világörökség része. Szűk, macskaköves utcái, díszes szökőkútjai, pompás épületei és hatalmas csillagászati toronyórája pont olyan, mint ötszáz évvel ezelőtt is. Séta az óvárosban, ahol megtekintjük a város legjelentősebb templomát a késő gótikus Münster épületét is, majd visszautazás a szállásra az esti órákban.

4. nap: Lugano-Vaduz
Reggeli után elutazás a szállodából a Szent Gotthárd alagúton keresztül. Vadregényes alpesi tájakon keresztül érkezünk meg az olasz Svájcba. A festői Ticino régiót kristálytiszta vizű alpesi tavak, olaszos üdülővárosok teszik igazán hangulatossá. Városnézés Lugano festői tóparti kisvárosában, majd utazás a liechtensteini minihercegség fővárosába. Látogatás a Rajna partján fekvő Vaduz-ban. A város Liechtensteini hercegség fővárosa, a nemzeti parlament, a liechtensteini hercegi család és a római katolikus érsek székhelye is egyben. Este a szállás elfoglalása Innsbruck közelében.

5. nap: Berchtesgaden-Budapest
Utazás az alpesi sóbányászat egyik legrégibb központjába. Látogatás a berchtesgadeni-i sóbányában, ahol élőben mutatják be a hegyi só bányászatát, majd hazautazás. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Utazás: autóbusszal   Szállás: *** szálloda   Ellátás: reggeli

Részvételi díj: 88.900,-Ft/fő 
Félpanzió: 15.000,-Ft/fő Egyágyas felár: 18.000,-Ft/fő
Biztosítás: 2.750,-Ft/fő Sztornó biztosítás: 1,5%

Tájékoztató a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:
Innsbruck (érkezés függvényében) 4 EUR
St. Gallen 10 CHF (9 EUR)
Schaffhausen, Rajna-vízesés 1EUR
Berchtesgaden 15,50 EUR

http://www.tdmtravel.hu/?page=detail&id=177451&iid=126