In Lak'ech Creative Commons License 2015.01.29 0 0 55306

Nem saját tapasztalat. Egy ismerős mondta, hogy magyarként hirdetve ugyanazon árukat, kevesebben merik nála licitálni, mint ugyanazon áru német eladójnál.

 

És ismét tanácsodat kérném. Tegnap este megcsinálta nekem egy németül konyító barátom az eBay.de regisztrációmat. Viszont elbizonytalanodtam, hogy jól csináltuk-e, mert fura módon, az általatok elmondottakkal ellentétben azt írja a személyes oldalam, hogy havi 500 listázásom lehet, 5000 Eur értékben.

Lehet, hogy valamit nem jól töltöttünk ki, és mondjuk valami üzleti kategóriába kerültem??? Én privát eladó szeretnék lenni. Lehetséges, hogy újként ennyire nincsenek korlátozásaim???

 

A másik kérdésem: A regisztráció közben kérte az oldal a bankkártyám számát és le is vett 1 Eur-t. Erre miért volt szükség? Hiszen én PayPall-al szeretnék mindent rendezni, már csak gazdaságossági okokból is. Nagy bukta, ha PalyPall-ról átutalom a forintos kártyára a vételárakat, amiről aztán az eBay leemeli a jutalákát, Eur-ban. Kétszeres tranzakciós költség elbukás.

 

Kérlek nyugtass meg.

Előzmény: Törölt nick (55300)