stevie-13 Creative Commons License 2015.01.28 0 0 45059

Én ebből arra következtettem,hogy ha valaki képes ilyen gumikkal hordani a családot,ott fenntartási gondok vannak,ami nem jó ajánlólevél egy érzékeny turbós motornak.Ezt alátámasztani látszott a futóműből jövő ropogás-zörgés.

 

 

Mindig meglep, amikor valaki az autó eredeti árának hatodáért szeretne egy lassan 10 éves "új autót" kapni :-)

 

Ha közvetlenül az eladóval beszéltél, a legfontosabb a kommunikáció. A slickes guminak több oka lehet, akár az is, hogy friss, új gumik voltak az autón, de azokat nem akarta ezen az áron az autó mellé adni, ezért vaterázott magának egy szett filléres használt gumit - ez egyáltalán nem lenne ritka.

 

A futóműjavítás is tipikusan az a probléma, amit közvetlenül eladás előtt kevés tulaj finanszíroz meg, mert nem jön vissza az árban (igaz, az eladhatóságban meg igen, de nem mindenki képzett autónepper, hogy ezt átlássa).

 

Én inkább a karbantartásnak kérdeztem volna utána, az többet számít. Mikor volt utoljára olajcsere? Milyen olajat kapott? Volt-e már cserélve a vezérlés? Volt-e komolyabb sérülése az autónak?

 

A 2.0T helyett a sima 2.0 motor is bevállalható, a Scénic-ben elég dinamikus, a fogyasztása - a hatos váltó miatt - nem több, mint az 1.6-osé.

Előzmény: Lester75 (45056)