gibbonpitti Creative Commons License 2015.01.27 0 0 10334

nem lett belőle munkám ez igaz,de nem minden a pénz.ha én mindazoktól csak 3e huf-t kértem volna akiknek megnéztem az autóját és tanácsot adtam akkor sztem bátram mondom:jó pár átlagfizetést dobtam ki az ablakon.....

 

a baj ott kezdődik,hogy sajnos az "ügyfelek" egy jelentős része(70%) csak szájkaratézik.azt hiszik meg lehet oldani pár anyacsavar kicserélésével a gondját.

 

ez aránylag a ritkábbik eset.  :)

 

gyakrabban gyertyacsere-panelcsere vagy más egzotikus bajok vannak amik ugyebár nem a webo miatt hanem miattam kerül sok-sok pénzbe.

 

hidd el tudom kezelni az ügyfeleket,de nálam az a fűtősdi nem elsősorban pénzkereset,mert ha az lenne akkor fognék 2-3 alkalmazottat és nagyban nyomnám.lenne rá kereslet.....most is csak azokat vállalom amik szimpatikusak.

 

az emberek fejével meg nem akarok gondolkozni.pl. hogy miért jó megvenni egy szar kályhát sok pénzért és utána meg könyörögni vkinek h csinálja meg ami után a végső egyenleg lehangoló,ráadásul még egy csomó idő is elment rá.

 

nekem az a legjobb ha idejön az ügyfél és elviszi a cuccot,de akkor nincs gari meg ugyebár alig akad aki rendesen be is tudja szerelni.

Előzmény: gabrielke (10333)