Törölt nick Creative Commons License 2015.01.25 0 0 13530

Ne ringasd magad hiú ábrándokba! Még a 90-es években magyarítottunk egy Lux-os oktatófilmet a magyarországi ügynökhálózatnak. NApi kapcsolatban voltunk velük, forgattunk az éves díjátadójukon. Az akkori legjobb ügynökük két év alatt egy vadiúj sportkocsi és egy új kertesház árát hozta össze, mivel a régit otthagyta az elhagyott családjának. Ráment az élete, a családja, de büszke volt rá, hogy ő a legjobb, az irigyelt "csoda". Miközben betegre kereste magát, eltartotta a jutalék a teljes vezetőséget, az őt behozó ügynököt, az anyacéget és a gyártót is.

Az akkori ár a valós érték ÖTSZÖRÖSE volt!!!!

Senki nem vitatta, hogy a gép kiemelten jó minőségű, azt sem, hogy sok-sok év fejlesztésének az eredménye. Az viszont tény, hogy a valós értéke a töredékét sem éri el annak, amennyiért a extraluxusprémiumjóság álomvilágába ringatott, és trükkös ügynöki fogásokkal ÁTVERT vásárlók kifizettek érte.

 

De ha te jobban érzed magad, akkor vedd meg! És néha nézz vissza, hétha akad végre valaki, aki egyetért veled. Akkor nyugodtan hátradőlhetsz, hogy ugye megmondtad. Addig meg hidd el, hogy mindenki más irigy, vagy csak nem ért hozzá. És hogy ennyi pénzért prémiumot kapsz, ami már a fizika törvényeit is átírja. :)

 

Az autós példádhoz:

A Rolls Royce Phantom pont kétszer annyiba kerül, mint egy fullos 7-es BMW. Belül tök ugyanaz, mármint technikailag. A design más és a kiszolgálás. Most akkor tényleg kétszer jobb? Kevesebbet fogyaszt? Tartósabb? Modernebb? 

Lófaszt.

Előzmény: rorest73 (13526)