jeszimari Creative Commons License 2015.01.25 0 0 111940

Szia Anna! Mi nem rég jöttünk haza a Fort Arabesque-ből. Számunkra tökéletes volt, sőt eddig az egyik legjobb szálloda, pedig már kipróbáltunk egy párat. 1 hetet a Desert Rose-ban voltunk, 2. hét Arabesque. A partját ismertük a szállodának,  mert a Royal Makadiba már voltunk többször és átjártunk sznorizni. 

Ami miatt nekünk nagyon tetszett: nem volt tömegnyomor, pedig állitólag elég telitetten ment a szálloda. Oroszok nem járnak ide, a személyzet német, angol és olasz nyelvet ért és beszél. Az ételek is jobban bejöttek mint a Desert-ben. Kisebb léptékű az étterme, mindig volt hal, marha, csirke, tészta. Lehet süti nem volt annyiféle, de amik voltak azok könnyüek voltak, nem gej édesek, általában piskóta alapúak. Gyümölcs is volt mindig. Az italok csak dobozosok, borok csak üvegesek. 

Nagyon klassz üvegfalú napozó teraszok vannak medencével, ami szeles időben nagyon jól jön. 

Két szárny van, de mindkét szárnynak külön étterme. Van lift, és az étkezésekhez házon belül el tudsz jönni. 

Ez azért irom - igaz Ti nyáron mentek - mert első héten a Desertben kifogtunk 3 nagyon szeles és hideg napot, és vacsorakor mindig be kellett öltözni mivel át kellett sétálni az étterembe.Na itt jobban örültünk volna ha nem kell kimenni fagyoskodni.