csnemarika Creative Commons License 2015.01.25 0 0 216485

Megérkeztem én is, András kérésére válaszom: 

 

elkészült a pulóverem, pénteken már ebben voltam a Zipben, mutatom a hátát is: 

 

de hozzáteszem, amit a topic szülinapján írtam, azt komolyan gondoltam - reménykedve , hogy mások is velem értenek egyet. Amikor még süldő topicos voltam itt, senkit nem ismertem személyesen, már akkor is bőven "pletyizni" is ide jártam.

Persze, a személyes ismeretségek, barátságok még bátrabbá tettek :-D, és a kezdő leírást is olvasd el, Fő érdeklődési kör, vezérfonal a kézimunka, bármelyik ága, itt ha nem is mindegyikhez értő, de szívesen nézelődő, csodáló azonos érdeklődési körrel bírók jöttek össze - ki rövidebb, ki hosszabb távon, ki elmaradva, ki rendszeresebben jőve.

 

Most gyorsan megcsodáltam Klári TERÍTŐJÉT, igen, csupa nagybetűvel, mert csodaszép lett.

 

Jolimama, jó a sálad, nem látom rendesen a mintát, rizskötés? - február 5-én már sasszemű leszek, készül az új szemüvegem, több, mint a fizetésem fele:-(

 

Kriszti babái mindig olyan bájosak, ez is tetszik. 

Judit hajócsipkéit - gyöngyeit nekem van szerencsém élőben is látni, eranikó is lelkesen csipkézett pénteken.

 

Erről jut eszembe, pénteken a BB úton egy 55-60 év körüli férfi, miután megnézte az aktuális kiállítást (kerámia) és ránézett a gyülekező szakkörre, kifejtette a véleményét, hogy a kézművesség minő haszontalan dolog ma már, csak gyártjuk a lomot, porfogót, elárasztjuk "szeméttel"nem igazán feltétlenül szükséges használati tárgyakkal környezetünket.

Nem sok használható ötlete volt pl a kerámiák hasznosságát illetően, konkrétan, miért nem a házak külső burkolata körül helyezzük el, és egyéb okosságok:-)