kormi07 Creative Commons License 2015.01.22 0 0 76987

Vazze:-), ez komoly.

 

Az elszívót ha a padlásra vezetted az nem szerencsés, mert a tetőszerkezet fog elrohadni nagyon hamar az elszívott levegőben lévő szennyeződésektől, kis szerencsével eltüzeled a tetőt.

 

Az életben nem fog elrohadni semmi sem, sima cseréptető, átfúj rajta a szél, az elszívó meg nem lesz használva, mint említettem, előtte sem volt.Egyébként a padlásajtó is innen nyílik, üzemszerűen fel van támasztva néhány centire, de télen, zárt állapotában sem a tökéletes tömítés netovábbja.

 

Légbeejtővel semmi probléma, mert ha lesz valami gond akkor csak ti fogtok széndioxid mérgesét kapni, ergó a szomszédokat nem veszélyezitek.

 

Ebben a helységben eddig egy B típusú gáz állókazán volt, az megszűnt, egy másik helységben lett felszerelve egy kombicirkó, C típusú, értelemszerűen zárt égésterű, mivel lakótérben nem nagyon engedélyeznek új beépítésként B típusút már.A légbeejtőt a gáztűzhely miatt abban az esetben kellett volna felszerelni, ha a konyha nyílászárói a 40 éves romok helyett újra cserélődnek valamikor.Tehát az átvétel idején a régiek vannak bent, ergo légbeömlő sem kell.

 

Az meg, hogy milyen mesterrel dolgoztattál azt a munkája minősíti, a tervet és előírásokat semmibe sem vette, remélem azóta elvesztette a gázszerelői igazolványát.

 

Teljesen hivatalos minden, gázterv,engedélyezés, csőhegesztés, óra le-fel, nyomáspróba, gázmeo.

 

Az már csak hab a tortán, hogy még el is dicsekedsz vele. Hát szerintem ez több mint elgondolkodtató.

 

Gondolkoznod azon kéne, hogy ha elsőre nem értesz meg valamit, akkor van-e értelme ennyi negatívumot azzal kapcsolatban feltételezned/leírnod.

 

Az egész abból indult ki, hogy kell légbeömlő, munkaponti vizsgálat, gázszelep, meg mitudomén még micsoda egy gáztűzhely üzemeltetéséhez, miközben azt ugye nem tudjuk, hogy az a gáztűzhely milyen körülmények között is üzemel.

Nekem nem kellett, hivatalosan sem.

 

Aztán ha szerencséd van akkor kijön egy másik ember a szolgáltatótól és leveszi az órát szabálytalan vételezés miatt.

 

Valószínű.

 

Nincs harag:-)))))))

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Wattocsak (76934)