TANTRATANÁRNŐ Creative Commons License 2015.01.21 0 1 507

Kedves!

Először is a korai magömlés oka maga az orgazmus (nem a sperma), ami túl korán, hirtelen, kontroll nélkül jelentkezik, bizony a nőknél is van ilyen jellegű probléma, az orgazmus ilyenkor gyenge. Tehát korai magömlés a szó szoros értelmében nincs nálunk (nincs ejakulátum), de az orgazmus túl korai reakciója van, tehát a nőknek is van korai magömlésük, ejakulátum nélkül, mint ahogyan egy prosztata műtött férfinak is van ondó nélküli korai magömlése, ami szintén nem magömlés, de van korai orgazmusa.

A clitoris ugyanannyi idegi érzékelőt, ugyanabban az irányban tartalmaz, mint a pénisz (orvosi tankönyvek), extra mennyiségű tesztoszteron hatására hüvelykujj nagyságú szabályos formájú mini pénisszé fejlődik, lásd a big clitoris képek, gyúrós lányoknak szokott ilyen lenni.

A női és férfi orgazmus orvosi szempontból ugyan olyan, csak és kizárólag a kisagyból kimutatható, EEG-vel, EKG-val nem.

Már régóta kutatom és tapasztalom, sőt EKG-val mérem a tantrikus állapotot (orgazmust nem), de csak megfelelő potencián hat a szívre eltérő, jellegzetes módon.

A fenti neurológiai tartalom mind orvosi könyvekből és orvosokkal folytatott konzultációimból származik, van bejárásom az egyik kórház könyvtárába, mindenhez hozzájutok.

A női és férfi orgazmus energetikája és energetikai vesztesége ugyan olyan, csak a nőknek 15-30 perc általában, hogy elérjék az orgazmusukat.

Női sorozatorgazmus létezik (5-4-3-2-1-0), úgy rendszeresen csinálva 500-1000 orgazmus és a nő frigiddé válik, teljesen kiég. Tehát hasznos formában nincs sorozatorgazmus, mint ahogy a férfiak is kiégnek ugyanebben a tempóban, és bevallom ebből kijönni nagyon nehéz, 1 év minimum, hogy a potenciát újraépítsük (orgazmus nélkül, napi 1,5-2-3 órai edzés).

Természetesen van bizonyítékunk, tesztoszteron emelkedéses (a minimális 14,7-ről a maximális 25 nmol/l) leletünk 1,5 évnyi edzés impotenciából 80%-os (tartós maximum derékszögben elmozdítható) merevedésig.

Egyébként nőnek is jött vissza kimerült állapotból úgy fél évnyi edzéssel potenciája, azaz libidó, csikló érzékenysége, csikló merevedése, úgy hogy csikló érintése nélkül is tud orgazmus közelbe kerülni újra és újra (én is, feltöltődött állapotban), heti 4 alkalom szex már évek óta, ritkán elélvezés.

Vannak, akik hasracsapnak, elolvasnak néhány hazugságot a tantráról, a szexről, a biológiáról és azt hiszik, hogy az összeolvasott tudományuk érhet bármit is. Sajnos jelenleg a szexről csak hazugságokat terjesztenek, minden hazugság, ami rombolja a szexuális, potencia, libidó képességünket, mert utánozzuk a rossz kínálatot:

pl.: pornóra elélvezés impotenciát és vagy libidó problémát okoz.

Ami épít az az IGAZSÁG !

Ne aggódjatok az anyagom gyűlik és nem maradok szótlan, ahogy a leletek szépen sorban megmutatják (EKG, tesztoszteron-mérések, testfelszín hőmérés) visszaigazolják a tudásomat, az igazamat és a Ti igazságotokat is.

Üdv: TantraTanárnő

Előzmény: NEBILET (500)