hal65 Creative Commons License 2015.01.20 0 0 108262

Igazán megtisztelő, hogy egy ilyen terjedelmes fejtegetés lett ebből gyors hűtőeszkábálásomból. Nem is gondoltam volna. (bár figyelmeztettek:-)))

Megpróbálom sorra venni a kipöttyözött mondatokat, és tisztába tenni a dolgokat. (a D betűkre nem tudok reagálni, mert fogalmam sincs hogy miért kerültek a szövegbe)

És még egy infó. Nagyon visszafogott lesz a hozzászólásom!

Tehát.

1. kipöttyözött: Igazad van. Nem a hulladék, hanem a maradék a jó szó.

2. kipöttyözött: Egy 10 centissel már tényleg nem lehet nagy csodákat tenni, ezért erről a méretről nekem a hulladék szó jut eszembe.

3. kipöttyözött: Unatkoztam, nekiláttam. Tényleg tetszik az ötlet. Annyira, hogy fogok csinálni egy nagyobbat is. (egyszer)

4. kipöttyözött: "..pláne ha még működik is.." Na ez azért rosszul esett a lelkemnek. Sőt! Úgy érzem, hogy beszóltál nekem! Ha most itt lennél, zsebkendőt dobnék az arcodba, és azt mondanám: Nevezd meg a segédeidet! Tudom, hogy én csak egy kókler vagyok. Tudom, hogy Te sokkal szebb, jobb, és igényesebb főzőkkel látod el a Magyar embereket. De azért azt hittem jobban bízol bennem.  Ezért most bizonygatásba kell hogy kezdjek.

 

Tisztelt Rézműves Úr!

 

Azóta, (túl a nyomáspróbán) hibátlan lett a hűtő.

 

5. kipöttyözött: Nem vagyok tréfás kedvemben. Inkább szomorúan azt kell (újra) megtapasztalnom, hogy ha valaki egy újdonságot készít, akkor Te azonnal szinte késztetést érzel hogy valahogy lecikizd. Az első fotót mikor feltettem, ketten is rámírtak, hogy: "Boby majd kioszt"  Nem hittem Nekik, de igazuk lett. Emlékszel amikor a tornyot csináltam? Keress vissza. Te voltál az aki mindenképp leoltotta, és azt bizonygatta hogy a pisztoriusz tányéros az igazi.  Azt a tornyot, aminek főztje azóta már pár arannyal is dicsekedhet!!! Annyira lázba jöttél, hogy szinte meg is fejtetted a torony működési elvét :)  Volt ott szó üveggolyókról, meg minden féle okosságokról. Nem vitatom én a pisztoriusz tányér rátermettségét, csak arra kérlek, hogy mutass 1, azaz egy olyan pálinkádat, amit az aranyéremig repített!     

 

6. kipöttyözött: Számításaid elbűvöltek. Én bevallom nem voltam ilyen alapos. Felületességemért azzal fogom büntetni magam, hogy AJÁNDÉKBA adom a hűtőt, annak a                 jelentkezőnek, aki itt a fórumon, (mivel ez a 6. pont)  6.-nak kéri tőlem, hogy kipróbálja, tesztelje, és egészséggel használja, az új "Feribá" féle hűtőt.

7. kipöttyözött: Azért mert egyszer találkoztunk egy fűtésszerelvényesnél, azért én nem oda járok vásárolni, hanem kerestem egy alkatrészt. De ez nem is értem egyébként hogy jön ide?

 

És a végére.

Nem kell mindjárt hibákat keresni, ("..pláne ha még működik is..") megkérdőjelezni egy újdonságot, egy barkácsoló kedvű ember ügyességét azért, mert nem Te találtad ki, nem Te építetted meg.

Én pontosan tudom, hogy ha egyszer Te ezt megépíted, sokkal szebb, jobb, (és drágább) lesz :)

Üdv

hal

 

 

Előzmény: rézműves1 (108238)