lacy63 Creative Commons License 2015.01.20 0 0 23843

Szia! Vannak kertigép-szerelők,mezőgazdasági boltok a városokban,  ha megmondod, hogy rk-02 röpsúly vagy szimmering, esetleg elviszed a hibás darabot magaddal, tudnak adni alkatrészt. Az eredetiekbe a briggs embléma általában bele van nyomva. Azt hiszem, hogy az agrooroszi.hu, innen postáznak is.

Feltöltés: a motorban van nívópálca. Általában 0,5-0,6l olaj kell bele. A fenti helyeken tartják a 0,6l-es Briggs olajat. Én 10-30 vagy 10-40 olajat öntöttem már bele, legutóbb Castrolt.

A hajtásba sebességváltó olaj kell, bármilyen jó. Alul le tudod engedni, a felső csavarnál betölteni. A mennyiséget nem tudom, a luk széléig kell tölteni, kb 3-4dl kell bele. Lentebb itt, vagy a Briggs-es topicban egy linken be van szkennelve egy rk gépkönyv. Megkeresem a linket Neked.

Az enyémen nem ilyen formájú ilyen van.  A szivacsos részét szilikonnal, vagy egy kis motorolajjal meg szoktam nedvesíteni.  CSAK NEDVESÍTENI, nem átitatni. Kicsit jobban tapad a por hozzá. Illetve ami rátapadt, az ott marad. Ha m a levegőszűrő betétjét fotózd már le.

Kérdezz bátran.

 

 

Előzmény: szbela78 (23841)