Kenyai magyarok Creative Commons License 2015.01.16 0 0 4884

 

Örömmel olvassuk, hogy jó magyar szokás szerint, igyekeznek a kenyai magyarokat immáron sokadik alkalommal más szinben beállítani.. Ennek örülnünk kell mert foglalkoznak velünk s bizonyára bántunk egyes érdekeket, és igenis meghatározói vagyunk a kenyai utazásoknak.Nem kivánok a primitiv rágalmakra reagálni, de vannak tények amiket nem lehet figyelmen kivül hagyni, és ez egy ragyogó alkalom hogy megosszam.

A Jambo Rafiki Travel  Services egy Kenyában bejegyzett regisztrált adót fizető 100 % kenyai tulajdonú utazási iroda mely február 1-től  tagja a világ egyik legnagyobb utazási irodák  szakmai szervezetének a  SKAL-nak. 

Szafariainkat,, útjainkat nem az utcán, nem a strandon áruljuk, és mutatjuk be, hanem Diani Beach egyik legnagyobb s léegszebb irodájában vagy szállodáink medence partján sok esetben egy pohár koktél mellett.

Egy rosszul sikerült az igéreteinket nem beteljesítő szafari után minket nem az óceán parton vagy az utcán kell keresni.

Az utazások mellé utasbiztosítást adunk amely az egész világon elfogadnak. Szafariaink alatt az utasok teljes biztósítást élveznek és szükség esetén az orvosi ellátás helikopterrel érkezik. ( igaz szükség még nem volt rá. ) 

Minket éjjel, nappal lehet hívni a nyaralás alatt a mi költégünkön a mi telefonunkon. 

Magyarországról is hívhatóak vagyunk magyar díjszabással.

Nem kérünk készpénzt ( az utcán a fa mögé bújva ) az utak ellenértéke minden esetben banki utalás utján teljesül.

A reptéri transzfert privát jeeppel végezzük vagy luxus érzését sugalló kisbusszal melyben hütőtt italokat fogyaszhatnak s a gyermekek akár mese filmet nézhetnek út közben..

Az itt és más fórumokon kifejezésre jutatott számtalan pozitiv véleményeket nem mi írjuk, hanem vendégeink akik útjaink valamelyikén rész vettek. Többségük valós nevét használva, ellentétben az itteni fantom nevekkel melyeket a napokban regisztráltak. Nagyon sok vendégünk érkezik vissza idén is hozzánk annak ellenére hogy tavaly is itt nyaraltak. Talán nem alaptalanul.

Ügyfélszolgálatott üzemeltetünk, ahova a beérkezett levelekre 15-30 percen belül  24 órán keresztül válaszolunk. Munkatársaink elhivattotak, munkájukat odaadással s nagy örömmel végzik.

A Jambo Rafiki Travel europai mércével nézve is egyike a legtöbb szafarit kináljó irodáknak

A Jambo Rafiki Travel facebookos oldal üzemeltet, s az elmúlt év során több mint 2000 képpel igyekezett ezt a csodálatos országot bemutatni Mindezt a több mint 10000 like értékeli s nem itt a minden alapot nélkülöző lejáratás gerjesztő vélemény, amelynek amúgy sincs semmi köze  az iroda szakmai szinvonalához. Örömmel tudnám meg hogy a posztolót az irigység vagy az undor vezérelte a vélemény nyilvánításra, vagy épp a szakmai irigység..

A hivatkozásban szereplő hirdetés némi ismereteket nélkülőző de igen jól megfogalmazott, gratulálok hozzá...

Köszönjük a lehetőséget hogy mindezt itt s most elmondhattuk…

 

Jambo Rafiki Travel Services

Diani Beach, Kenya