.ETNA. Creative Commons License 2015.01.11 0 0 2696

Kb. egy évig mindent elhagytam, amit egy vakon hívő paleós sem fogyaszt, nem azért, mert erre vágytam, vagy különösebben elhittem volna, hogy ez hoz majd "megváltást", hanem mert nem tudtam beadatni (férj kiküldetése miatt, külföldi tartózkodás) az infúziót és mert az elején nagyon jól voltam és kissé el is bíztam magam, hogy hátha a biol. terápiának köszönhetően esetleg "csoda" történt és tényleg kigyógyultam.

 

Közben nem kíméltem különösebben magam, sportoltam is stb. és szerencsére nem volt fájdalom. Már majdnem elhittem, hogy az arthritiszemnek annyi, de kb. 14 hónap után - miközben az étrendem változatlan volt - egyszer csak el kezdett fájni itt-ott, újra bedagadtak az ízületek stb. Vagyis a folyamat egyáltalán nem állt le, csak kb. ennyi ideig kitartott az összesen huszonvalamennyi infúzió, amit kb. 5-6 év alatt kaptam. Még szerencse, hogy közben hazajöttünk és 18 hónappal az utolsó (2013. áprilisi) infúzió után ... újra elkezdtem egy biol.terápiát  .... és megint tök jól vagyok!

 

A fanatikus paleósok szerint, ha a diéta valakinél nem válik be, miközben tartja a javasolt étrendet stb., csakis valami egyéb, sejtelmes ok lehet és még vééééletlenül sem az, hogy egyszerűen ez nem jön be mindenkinél, ezt ők képtelenek elfogadni ... ilyen a vak hit:-)

 

Látod, most is egy doki volt a hibás, aminek lényegében semmi értelme, hiszen ő csak annyit mondott: kezdjen el diétázni az ismerősöd.

Előzmény: valerya (2693)