raatali Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11613

Sziasztok!

 

Én sok éven keresztül külső szemlélő voltam (még csak nem is voltam regisztrálva), olvastam, nézegettem. Mikor úgy éreztem, hogy tudok valami pluszt adni, akkor regisztráltam. Ekkor már két részre volt bontva a történet, amik párhuzamosan megfértek egymással. Én kizárólag a fórumok elnevezései alapján osztottam itt-ott meg dolgokat.

Szerintem maga az elnevezés, hogy "Gombfoci képek és kivágó sablonok" egy eléggé pontosan és körbehatárolhatóan megfogalmazott név, ami alá egyértelmű milet tesz fel az ember, miről mndja el a véleményét.

A másik megnevezés "Gombfoci" lássuk be meglehetősen tág fogalom.

Kinek mit jelent a gombfoci?

Számomra gombfoci, a gombfoci története, hogy milyen csapatok vannak (x-es, Kardos, Bumbi féle), hogy valaki milyen újdonsággal állt elő (ismét csak Bumbi féle, amit nem kívánt maga részére megtartani, hanem mindenkivel hajlandó megosztani), vagy mást ne mondjak az in memóriam csapatok is hiszen ez egy játék, ahol emléket állíthatunk elhunyt játékosoknak is. De úgyanígy gombfoci számomra maga játék, a szabályok, ki mivel játszik, kikkel játszik, maga az ÉLMÉNY.

Nem a mundér becsületét kívánom menteni (bár nem gondoltam volna, hogy lavinát indítok el azzal, hogy leírom egy kupa első lépéseit, ahogy én azt megéltem.)

A-punk igen sarkosított valóban, de mikor leírtam a nyilatkozatokat, akkor nem az utcán sétáltam és a járókelőknek meséltem el, miként éltem meg, hanem egy Gombfoci nevű fórumon, egy gombfocihoz kapcsoló dolgot írtam le, ez is hozzá tartozik szerintem. Ahogy ezt Advocadoék is tettek ezt követően….

Hogy ez nem tetszik mindenkinek, vagy még inkább nem kíváncsi mindenki rá? Ez, így van teljesen rendjén, nem vagyok Nutella, hogy mindenkinek örömet okozzak :)))

A fanyalgóknak viszont meg azt kell elfogadnia, hogy ha nem tetszik túllépek rajta, nem olvasom.

Ezzel együtt, ha valaki megoszt valamit (ezt egy korábbi hozzászólásomban leírtam már), akkor a kritikákat is el kell fogadni, különben olyan lenne, mint azok a lányok, akik kidobják mellük, seggük, aztán meg fel vannak háborodva, ha meg akarják d…ni őket…én is levonom a konzekvenciákat és nem írom le a torna további alakulását. Ettől még lesz megosztott csapatom a másik vonalon, ha itt olyan téma van, amihez érdemben hozzá lehet szólni megteszem.

 

Én úgy gondolom, röviden leírva az eddigieket, hogy mindenkinek mást jelent a gombfoci, más oladalról közelíti meg, de mindez "a" gombfoci, amit megosztunk egymással…aminek a Gombfoci nevű fórumban feltétlen helye van.

Nekem teljesen rendben van, hogy két fórum van, de ahogy Bumbi írta (aki szerintem sem volt aggresszív, vagy támadó), hülyeség lenne, most mindennek külön fórumot létrehozni.

 

Még egy pillanatra visszatérnék Bumbi szavaira, ahol kifogásolta, hogy a kritika onnan jött, ahol nincs aktív részvétel a fórumban. 

Ebben is van igazság és csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy persze lehet kritikákat megfogalmazni, amit meg el kell fogadni (mint írtam előbb), de azért nem ártana, ha kritika építő jellegű lenne, és nem csak egy kijelentés, hogy ez, így lapos, gyenge és érdektelen.

 

Még biztos tudnék írni, de most hirtelen ennyi jutott az eszembe.

 

 

Előzmény: A-punk (11610)