Rega-Metall Kft Creative Commons License 2015.01.08 0 0 9415

 

210 fős cégünk fémmegmunkálással és felületkezeléssel foglalkozik, üzletberendezések, irodabútorok ill. autóipari termékkörben. Magyarországon, Kecskeméttől 30, Dabastól 20 km-re lévő Ipari Parkban, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen, de Lajosmizséről céges buszt is biztosítva működünk stabilan immár 16 éve. Folyamatosan keresünk szakembereket, jelenleg az alábbi munkakörbe:

 

HEGESZTŐ   és    FORRASZTÓGÉP-KEZELŐ

 

Mit keresünk:   a hegesztőt AWI tapasztalattal (végzettséggel vagy anélkül), a forrasztógép-kezelőt hegesztő, műszaki, műszerész, technikus végzettséggel, mindkettőt fémipari területen szerzett tapasztalattal. Fejlődőképes, jó hozzáállás, precíz, önálló munkavégzés szükséges (van próbahegesztés).

 

Mit kínálunk:     versenyképes, rendezett fizetés és munkaviszony, kulturált, családias munkakörülmények. Messzebbről jelentkező leendő kollégáinknak az elszállásolásban és beilleszkedésben aktív segítséget nyújtunk. Megfelelőség esetén, akár másnapi kezdéssel

 

Pályázni lehet az alábbi elérhetőségeken vagy személyesen a Rega-Metall Kft. portáján zárt borítékban leadott részletes és lehetőség szerint fényképes önéletrajzzal. Kérjük e-mailben a tárgy címszóba ill. zárt borítékos pályázás esetén a borítékra a megpályázott munkakör nevét és a "INDEX" írni. A pályázatokat beérkezési sorrend szerint bíráljuk el és a potenciális jelölteknek adunk visszajelzést.

hr@rega-metal.com, 2381 Táborfalva, Patonai dűlő 2301/1 hrsz.