Ztn74 Creative Commons License 2015.01.07 0 0 58554

Nekem úgy lett Xsarám, hogy volt egy P Boxer 2,8HDI m. Ami ugye Fiat /sofim/ JTD. Elvitte a haverom 3hétre, mert hengerfelyes lett a benzin gázos mondeo ja. Visszahozta, letette a ház elé, 2 hét múlva be akarom indítani, semmi, csak teker... 

Computer ki, kiírták az immobilájzert szoftveresen. 20e ropi

Na erre gondolt egyet és vagy nem indult be, vagy jobb kanyarban leállt. Közben rájöttem ,h nem zúg az elektromos AC várhatom a csodát.

Vettünk bele másik comp. 45e ropi, közben vissza vittem az immotlanított comp. és rámelegítettek pár forrasztásra, mivel jó lett, ezt megvette tőlem az akitől a második comp. volt Kaptam érte 15e ropi t meg egy combosabb szoftvert , autó ment mint állat.

Na erre elkezdte azt csinálni, ha belementem egy kátyúba, akkor nem lett csak alapjárat.... padló gáz, aztán 2-3 másodperc múlva észhez tért. Na de csináld meg mondjuk a Nagy Lajos Királyon... alapjárat végig. 

Közben cseréltek kuplungot, meg vezérlést.

Ennek örömére, haza felé jövet Loosdorfnál leesett az egyik feszítő görgő... Hurrá! 140e ropi ért haza is hozták.

Adtak másik hengerfejet, én meg vettem új vezérlést meg hengerfejpakolást ennek örömére. 40e ropi

Viszont kaptam tőlük elektromos gázpedált. És jó lett az autó, olyan 3 napig... utána gödör és csak alapjárat... szóval már azt is tudtuk, nem a gázpedál miatt van csak alapjárat.

 

Na ekkor kaptam egy '98 xsarát, meg 125e ropit egy 2001 egy 126Le /140/ klímás rövid alacsony Boxerért.

 

Elindultunk a Xsarával dolgozni... Úgy Linz nél elment a töltés... Passau előtt meg elfogytak a szabad elektronok is a kocsiból, délelőtt fölhoztak egy kb 35Ah 1000cm3 Opel Corsa aksit, amivel elmentünk a cégig, 380km. ÉS SIMÁN ODA ÉRTÜNK VELE!!!! Aztán kaptam egy felújított generátort még a Xsarához, olyan 1,5 hét múlva ki is ért, addig a pumpával jártam mindenhova. Örült a cégem :) 

 

Szóval HDI meg JTD meg CRD még ha Bosch rendszerű is..... bekaphatja! :D :D 

Lehet röhögni, de sajnos igaz a sztori A-Z ig. :(

Előzmény: FeZ_ (58553)