einohyl Creative Commons License 2015.01.05 0 0 439

 erre : " Villany Radiátorra cég 250000.mondott csak villanyóra csere kell majd. www.nobo.hu ott kértem árajánlatot telefonon "

 

  Fussál itt még pár kört.

 Maga a villany radiátor a lególcsóbb. Kell viszont megfelelő teljesítmény és ahhoz megfelelően kiépített hálózat. Maga az ingyen adott / ??? /  32 amper nem elég. Csak összehasonlítás képpen : nálam a 2 fő ingatlan rendelkezik úgy 30 -34 kW teljesítménnyel    - két vezérelt áramú mérő  3 fázissal és   12 db  16  A -os biztosítékkal. A 24 órások is 32 Amperesek. Mégse fűtök úgy általában árammal, mert meglehetősen húzos az ára. 

 Ja majd elfelejtettem   erre a leválasztásra, fűtés és egyébb korszerűsítésre számolj első körben úgy 10 millát és ne   a 4 db.

használt konvektorra alapozzál.

 

 

  Viszont lesz 2 db. szabad rendelkezésű lakásod.

 

 

 " Beszeretnék költözni a házba úgy hogy nekem csak egy szóba, egy konyha és egy fürdő lenne ." Ez viszont nagyon ólcsón is megoldható. Vásárolsz egy kandalló kályhát és azzal  2 helyiséget kifűthetsz kerül kb. 100 eft -ba.

 A másik ajánlat :   a 4 konvektorból egyet átalakítatsz pb. gázra és azzal fűtesz. Kell kb.  4 -5 db 11 kg -os palack egy használt parapet kivezető (gondolom parapetesek azok a konvektorok ), mert ha nem akkor már nem ennyire sima az ügy, a kéményesbe sok mindenki belepofázik. Természetesen a GMBSz itt is szigorúan be kell tartani.

  manapság 1 db. palack  kb. 3 eft, a töltet ára viszont nagyjából az áram árával azonos.

 Tehát nem ólcsó fűtés ez sem.

Előzmény: Redbull... (435)