cs!rke Creative Commons License 2015.01.04 0 0 10009

Hehe. Ne izgulj, eléggé alkudozós fajta vagyok egyébként! Itt viszont azt mérlegeltem, hogy mennyit tudnék lealkudni, mit nyerek, meg mit veszítek vele. Természetesen volt egy elképzelés a fejemben az árról. Mivel nem mondtál elrugaszkodott árat, 'laikus' szemmel nézve korrekt volt az ajánlat (sőt, ugye a kályha szempontjából egy másodpercig sem gondolkodtam, hogy az olcsóbb, vagy a drágábbat válasszam), akkor minek húzzam az időt. Egyedül a január piszkálta a csőröm, mert addig nem tudtam volna használni, de azt is megértettem, hogy ugyan mindent azonnal szeretnék, de hiába erőltetném, max rossz szájíz lenne belőle. Aztán ez a része végül is jól sült el. ;)
Még egy szó az alkudozásról: vettem most egy telephelyet (legalábbis megegyeztünk). Az alkudozás röpke 5 órát tartott falusi stílusban. Beszéltünk mindenről, anekdoták, miegymás, és annak ellenére, hogy nem nagyon van alternatíva a választható telkeket illetően (amit persze az eladó is tudott), azért szépen sikerült lealkudni az árát. Itt volt értelme alkudozni. ;)

Más: múltkor láttam, hogy a szomszédban ott vannak a Webasto-sok. Nem dolgozol be nekik? Bár lehet, hogy velük még nehezebben vergődnél zöld ágra?

Előzmény: gibbonpitti (10008)