fvcc Creative Commons License 2015.01.02 0 0 44643

Jó vicc!

Voltam egyszer márkaszervizben (akkoriban még külön volt a kulcs, és a távirányítós nyunyi). A kulcsot visszakaptam, a nyunyit nem. Jött a mese, hogy.... a besztercebányai szervizben kiesett a technikus zsebéből, pont akkor, amikor egy kassai autóban ült. Majd tovább folytatódott, hogy minden fönök egyszerre eltünt a cégtöl, a szervizfönöknek sürgősen Breznoba kellett menni (ott ült a kulcsra zárt irodájában).

   Irány a megyei RFK "autócskázók" csoportfőnökéhez. Nagyon csúnyán elhúzta a száját, amikor megmondtam a cég nevét. Annyit mondott, ha egy napon belül nem tudom lerendezni az ügyet, menjek vissza hozzá.

  Ezután jöttek az ajánlatok, hogy megrendelik németből (2 hónap), - kicserélik a biztonsági rendszert, de a különbséget (?) fizessem ki, stb. stb.  .... már jön vissza a nyunyi Kassáról...

   A dolog úgy végződőtt, hogy teljesen szüz biztonsági rendszert kellett cserélni (beszerelni)  az autómban, a saját költségükre. Utána, egy hónap múlva eladtam az autót.

 

Szóval mi volt a kérdésed? Te pesti vagy, az egyik "haver" pl. zalaegerszegi, a másik debreceni,  a 3. Pécsett van, stb, Melyik kezébe is nyomod?  Nem egyszerübb a "helyileg illetékes havernak" egy teló, hogy "hé haver, utazik feléd egy autó, kulccsal együtt!" ?  A "dicspécser haver" meg tovább hív a szállító embernek, meg a címzettnek is.

 

:D

u.i.: Nem Piti Jóskáról van szó. Lehet ragozni a témát.

Előzmény: stevie-13 (44641)