arvaiz69 Creative Commons License 2015.01.01 0 0 83369

Szia!

Pár héttel ezelőtt pontos vágást akartam végezni a dekopírfűrészemmel, de a pontatlansága miatt egyáltalán nem vagyok elégedett! A vágást 2 cm vastag gyalult deszkán végeztem. A pontatlan vágásokat követően nem próbáltam rajta állítani, pedig lehet hogy korrigálható lenne a probléma! Hirtelen arra gondoltam én is, hogy lecserélem a gépet valami komolyabb gépre!

Pedig a kis fűrészgépemet még alig használtam. Mikor megvettem többször kézbe vettem, vágtam vele, még akkor is ha más géppel könnyebben megoldottam volna a feladatot. Akkor fel sem tűnt, hogy a pontossága nem a legtökéletesebb.

Most mikor nagy szükség lett volna a pontosságra, rögtön láttam hogy ez nem a várt minőséget produkálja! Mint ahogy írtam nem próbálgattam állítgatni a gép talpát, mert valahogy az rögzült meg bennem, a fórumon olvasottak miatt, hogy dekopírfűrésszel nem lehet egyenesen fűrészelni!

Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy felsőcsapágyas marókéssel fogom a munkát sablon mellett tökéletesre elkészíteni!

A fűrészre visszatérve, próbálok állítani a talpán és úgy is kipróbálni, hátha akkor változik a helyzet!

Az általad említett 45-50 ezer forintért már igen komoly gépeket is meg lehet vásárolni! Nagyon bízok benne, hogy azok valóban alkalmasak a tökéletes vágások elkészítésére!

 

Ez a gép most pont 50.000 Ft akciósan! Ez szerintem nagyágyú a dekopírok között!!! Ennyiért már tényleg elvárható a minőség, de hogy azt tudja-e nyújtani amit várunk tőle, azt nem tudom!!! Sajnos nincs tapasztalatom!

 

http://www.zakanyszerszamhaz.hu/termek=58_?gclid=Cj0KEQiA_ZOlBRD64c7-gOzvrP0BEiQAAYBnd-RqYFpvAQHae5XcYXqpOcWsF1LK_dUj9MoMpUDMGS8aArBO8P8HAQ

 

Üdv.: Zoli

Előzmény: Schnitt (83352)