nosztalgika02 Creative Commons License 2015.01.01 0 0 326

Macrogol nem tesz függövé, de ha a gyerek makacs fajta (mint az én fiam, vagy egy másik ismerös gyerek), akkor tényleg egy-három (!) éven át kell neki adni, illetve még ezután is visszaeshet, többször is.

 

Az én tapasztalatom szerint a Macrogol arra jó, hogy a gyerekböl kijöjjön a produktum, amíg fel nem nö agyilag ahhoz, hogy belássa, hogy kakilni muszáj, el nem kerülheti, és akkor jár a legjobban, ha rögtön megy, mikor "dudál a kakivonat a popsijában" (=székelési ingere van). Az én fiam akaratbajnok, kábé azon is fel van háborodva, hogy hogy mer felkelni a Nap az ö külön engedélye nélkül, úgyhogy ö évekig emésztette azt, hogy a testét nem tudja teljesen tudatosan kontrollálni. Kb egy éve kakil magától, most nyolc éves.

 

Szerintem ne aggódj azon, hogy a Macrogollal majd "öntöd a vegyszert a gyerekbe", hiszen ha meggondolod, már most is öntöd, csak az eddigiek nem használnak. A Macrogol meg tuti, és az önmagában hat, nem kell a többi lötyi hozzá. Nettó kevesebb vegyszert fog kapni majd a gyerek.

Előzmény: mohgyee (325)