stevie-13 Creative Commons License 2014.12.31 0 0 44579

Keresek meg negygombos kartya masolasi lehetoseget. azaz masodik kartya kene a cascohoz mert egy db kartyaval visszamondtak a lopaskart.

 

 

Ha esetleg megbuksz a "hamis" kártyával, véglegesen bukod a kártérítést, és a "priuszod" az összes ezutáni biztosítós ügyintézésedet kísérteni fogja.

 

Nekem 2007-ben elvitték az akkor 4 éves, csúcsfelszereltségű Lagunámat (2.2 dCi GT Privilége + komoly extrák). Az autót úgy tudták ellopni, hogy betörtek a lakásomba (miközben otthon aludtunk), és leakasztották az autó saját kártyáját a fali kulcstartóról, valamint a garázsnyitót is. Felmarkolták a forgalmit is, ami egy pulton volt, nem messze a kulcstartótól.

 

Első körben a biztosító (Uniqa) nem akart fizetni. Találtunk egy ügyvédet, aki 100e ft fix díjért plusz 20% sikerdíjért elvállalta az ügyet. A lopástól a biztosító fizetéséig ugyan összesen 2 év telt el, és összességében elég sokat buktam az ügyön (a biztosító kárkori értékbecslése olyan 10-15 százalékkal volt a valós piaci ár alatt, plusz ott volt a biztosítás önrésze, plusz ugye az ügyvéd 20% sikerdíja), de a végén mégiscsak komolyabb összeghez jutottam.

 

Ha érdekel, meg tudom adni az ügyvédem elérhetőségét. 

 

 

Előzmény: QQ (44573)