Törölt nick Creative Commons License 2014.12.30 0 0 342569

Idén már többször megfogadtam,most újra: nem nézek Olaj-meccset. Ennyi f...szt,mint amennyi nálunk játszik és dirigál...csak felidegesítem magam Wittmannon,Kelleren,Brkicsen,Somogyin,Báderen,Alekszicsen. Komolyan mondom,nem lehet kommunikálni,hogy Jonesnak ez a baja vagy az? Vagy Lee-nek? Tegnap azért néztem meg a meccset,mert kíváncsi voltam,hogy idén először teljes csapattal tudjuk-e hozni a kötelezőt. Mert azért illene már eljutni oda,hogy egy kötelező győzelmet hozzunk. Mert ez az lett volna (teljes csapattal). Ha pedig hozzávesszük a két csapat valószínűsíthető költségvetését,akkor még szomorúbb a helyzet.

Bánatomban megnéztem a Zalgiris-Sassari meccset. Nagyon jó meccs volt,izgalmas,jó hangulat,nem kellett idegeskednem,mi kell még? Én nagyon szerettem Olaj-meccsre járni,de elég volt ez a koncepciótlan vagdalkozás. Tavaly amerikaiakkal kezdtünk,decemberben elzavartuk őket. Jött egy másik amcsi,akit nem sikerült megtartani,meg egy nagyon jó szerb. Idén szerbekkel kezdtünk, az egyiket már elküldtük,remélem,a másik sem húzza sokáig. Hoztunk helyettük amerikaikat,megint. Közben az edző személye nem változott!

A kommunikáció pedig egy nagy nulla! Miért nem használjuk a közösségi oldalakat a szurkolókkal való kapcsolattartásban? Ez a klub csak úgy van. Sajnos.